Site icon Kazanç Rehberim

Parakazandiransite Nedir? Güvenilir mi?

Görev yap para kazan sitesidir. Görev yelpazesi çok geniştir ancak çoğu standart internet kullanıcısının rahatlıkla yapabileceği görevlerdir. Şeffaflığı seviyoruz kayıt olmadan her şeyi bilin istiyoruz.

İnternet ortamında gördüğünüz tüm siteleri sizin için inceliyoruz ve güvenilir olduğunu düşündüklerimizi seçiyoruz. Referans linkimizle o sitelere kayıt olmanız durumda sizlere küçük meblağlar ödüyoruz. Siteleri kullanıp kullanmamak sizlere kalmış biz elimizden geldiğince doğru kaynaklara yönlendirmeye çalışıyoruz.

Bunun dışında çoğu görev sitesinde gördüğünüz benzer görevlerimiz de bulunmaktadır. Hiçbir görevi yapma zorunluluğunuz yoktur. Beğendiğiniz görevleri yapmakta özgürsünüz.

Site güvenilir mi?

Sitemiz yeni olmasına rağmen proje ekibini internette araştırabilirsiniz. Parasepetim ekibi olarak 1 yılı aşkın süredir para kazandıran projeler üretiyoruz ve sorunsuz ödemeler gerçekleştirdik. Bazı ödeme kanıtlarımıza forum sitemizdeki projelerimiz bölümünden ulaşabilirsiniz.

Görevler ne zaman onaylanır?

Görev kanıtları, görev kontenjanı tamamlandığında onaylanır. Kontenjan tamamlanmadan işverenden ödeme alınmadığı için görev onaylarında kontenjanın dolması beklenmektedir. Peşin ödeme alınmış görevlerde ise en geç 24 saat içerisinde onay işlemi gerçekleştirilir.

Referans Kazançları

Sizin referans linkinizle siteye kayıt olmuş kullanıcıları Kazançlar sayfanızda görebilirsiniz. Referansınız 5000Puana ulaştığında, sizin hesabınıza otomatik olarak 1000puan ödül eklenir.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ödeme Yöntemleri

Banka Havale/EFT, Papara ödeme yöntemlerimizdir. Ödeme alt limitimiz 5TL’dir. Sadece Pazartesi günü ödeme talebi verilebilir ve ödemeler her hafta Salı günü gerçekleştirilir.

Whatsapp grubumuz sadece kullanıcılarımıza açıktır. Grup sahiplerine özelden mesaj atmak ban sebebidir

Hesap Silinme Sebepleri

LÜTFEN YÜKSEK MİKTARDA YATIRIM YAPMAYINIZ

KONU EKLENDİĞİ TARİH İTİBARİYLE GÜVENLİ
Yazıyı Değerlendir
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
Exit mobile version